Apare cu binecuvântarea Înaltpresfinţitului Părinte Mitropolit Iosif

Cauta in site
Adaugat la: 26 Ianuarie 2021 Ora: 15:14

Bună-Vestire

Dragi prieteni,

Cu multă recunoștință vă împărtășim marea bucurie de a putea spune că de acum, prin mila lui Dumnezeu, a Maicii Sale și a Sfinților, mănăstirea ortodoxă românească „Izvorul Tămăduirii și Sf. Ciaran” din Irlanda ne aparține.

 

Nădejdea noastră și rugăciunile dumneavoastră au lucrat MINUNEA: un generos donator, care dorește să rămână anonim, a acoperit în întregime suma care urma a fi plătită în luna decembrie a acestui an, adică 81.000 de euro.

Dăm slavă lui Dumnezeu, a cărui bunătate nădăjduim să ne îndemne la pocăință, și îi suntem cu totul recunoscători Maicii Domnului Stăpâna acestui loc și prea grabnica ascultătoare, și sfinților, care au conlucrat atât de armonios de la început până la acest... nou început! 

Confirmarea încheierii vânzării s-a făcut în ziua de 29 octombrie, când, pe lângă Sf. Anastasia Romana, l-am sărbătorit pe Sf. Colman din Kilmacduagh, un sfânt irlandez care s-a născut la aproximativ 15 ani după ce Sf. Ciaran și-a încheiat „alergarea” pământească. 

Nevoia de ajutor din partea dumneavoastră rămâne, lucrările sunt încă multe în mănăstire. Mai ales construirea unei biserici în viitor. De aceea puteți și vă rugăm să continuați să ne ajutați. 

Vă mulțumim mult tuturor celor care ne-ați fost alături. Rugăciunile n-au fost în zadar, căci au fost lucrătoare ale minunii. Domnul să vă răsplătească! Vă rugăm, purtați-ne în continuare în rugăciunile dumneavoastră.

Cu multă recunoștință, monahia Iosifia

Pentru donații din Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția, UK, SUA, Canada, Australia, se poate folosi în deplină siguranță platforma online GoFundMe, la adresa: https://www.gofundme.com/f/an-orthodox-monastery-in-ireland.

Detaliile contului din irlanda sunt următoarele:

Beneficiar: Romanian Orthodox Church in Ireland

Banca: Bank of Ireland; IBAN: IE98BOFI 9000 3324 4356 07; BIC: BOFIIE2D

Contact: monahia Iosifia; m.iosifia@yahoo.co.uk; Tel: 00353894831802

Pentru donații DIN ROMÂNIA vă rugăm, contactați-o pe monahia Iosifia. Mulțumim. 

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Site-ul www.apostolia.eu este finanţat de GUVERNUL ROMÂNIEI - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Conținutul acestui website nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

Departamentul pentru rom창nii de pretutindeni