Apare cu binecuvântarea Înaltpresfinţitului Părinte Mitropolit Iosif

Cauta in site
Adaugat la: 25 Aprilie 2018 Ora: 15:14

Hramul Parohiei Ostia II

Duminică, 25 martie 2018, de praznicul Bunei Vestiri, Parohia „Buna Vestire” Roma-Ostia 2 și-a sărbătorit primul hram. Evenimentul a început sâmbătă seara cu slujba Vecerniei unită cu Litia, la care au slujit mai mulți părinți din protopopiatul Lazio 1, atât la Sfântul Altar, cât și la strană.

A doua zi, după slujba Utreniei, a urmat Sfânta Liturghie, la care Preacuviosul Părinte Arhimandrit Atanasie, Arhiereul Vicar ales al Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei, ca delegat al Preasfințitului Părinte Episcop Siluan al Italiei, a slujit împreună cu părintele paroh Daniel Simionescu și a ținut și un frumos cuvânt de învățătură.

După Sfânta Liturghie a urmat binecuvântarea stindardului Marii Uniri și serbarea pregătită de copiii parohiei, iar ca semn al bucuriei și păcii, copiii din Parohia catolică Stela Maris, alături de preotul catolic, Don Plinio, de care aparține biserica Parohiei „Buna Vestire”, au oferit celor prezenți câte o ramură de măslin.

La final, părintele paroh a mulțumit Preasfințitului Părinte Siluan pentru purtarea de grijă si părintelui Atanasie pentru împreuna-slujire și participare.

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Site-ul www.apostolia.eu este finanţat de GUVERNUL ROMÂNIEI - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Conținutul acestui website nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

Departamentul pentru rom창nii de pretutindeni