Adaugat la: 1 Ianuarie 2009 Ora: 15:14

Sfântul Maslu în parohia de la Vitoria - Gasteiz

Duminică 14 decembrie 2008 la orele 19 Preasfinţitul Timotei, înconjurat de un sobor de 9 preoţi (Pr. Ioan Raducu - Parohia Pamplona, Pr. Marian Mănescu - Parohia San Sebastian, Pr. Sorin Tomutiu - Parohia Santander, Pr. Vasile Magne t- Parohia Logroño, Pr. Florin Goia - Parohia Gijon, Pr. Alexandru Bodea- Parohia Burgos, Pr. Petru David - Parohia Bilbao, Pr. Sorin Theodor - preot misionar Protopopiatul Barcelona, Pr. Radu Sorin Ursu - Parohia Vitoria) a săvârşit sfântul Maslu în parohia de la Vitoria – Gasteiz. A participat un număr impresionant de credincioşi din toate parohiile din nordul Spaniei.

Faptul de a-l fi avut în mijlocul lor pe Preasfinţitul Timotei a fost un prilej de mare bucurie duhovnicească pentru toţi cei prezenţi.

Cu ajutorul Dumnului Sfântul Maslu se săvârşeşte în parohia de la Vitoria – Gasteiz în a doua vineri a fiecărei luni, împreună-slujitor fiind părintele Petru David de la Bilbao.

În a cincea duminică a Postului Mare se va săvârşi din nou sfântul Maslu împreună-slujitori fiind toţi preoţii din nordul Spaniei.

         

 

Ultimele stiri
actualizate de doua ori pe saptamana

Din dragoste...

1 Noiembrie 2013

Un Festival luminos

1 Noiembrie 2013
Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Site-ul www.apostolia.eu este finanţat de GUVERNUL ROMÂNIEI - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni