Ne vorbește Sfântul Siluan Athonitul

publicat in Pagina copiilor pe 13 Septembrie 2017, 11:16

Damne, trimite mila Ta peste copiii pământului pe care îi iubeşti şi dă-le să Te cunoască prin Duhul Sfânt şi să înveţe să Te slăvească. Cu lacrimi Te rog, ascultă rugăciunea mea şi dă tuturor să cunoască slava Ta prin Duhul Sfânt. lol speed dating reviews | love and friends online dating | non negotiable dating list

COPII, IUBIŢI-L PE DUMNEZEU, CUM ÎL IUBESC ÎNGERII!

(Sfântul Siluan Athonitul)

Un suflet blând și smerit este mai frumos decât florile, tot asƞel și mireasma lui este mai bună și mai frumoasă. Domnul a creat florile, dar El iubește mai ales omul și îi dă Duhul Sfânt care este mai blând de cât lumea întreagă și este plăcut sufletului.
 
Domnul a făcut florile pentru om, pentru ca tot sufletul să-L slăvească pe Creator prin zidirea Sa și să-L iubească. Domnul nu trebuie uitat nici o clipă din zi sau din noapte, pentru că El ne iubește. Să-L iubim atunci și noi din toate puterile noastre și să cerem îndurarea și puterea de a împlini poruncile Sale.
 
Eu iubesc florile, dar tu, tu iubești pe Domnul și pe dușmanii tăi care te rănesc? Dacă tu îi iubești pe aceștia, atunci ai un suflet bun.
 
(Flori din grădina Sfântului Siluan – Însemnări pe marginea unui catalog de plante de gradină și flori)