Sfântul Ierarh Nicolae sărbătorit în Parohia „Botezul Domnului” (Roma VI), 6 decembrie 2012

publicat in Din viaţa parohiilor pe 8 Decembrie 2012, 06:42

Pe data de 6 decembrie a.c., Parohia „Botezul Domnului” a avut bucuria să întâmpine colindătorii grupului „Symbol” al Patriarhiei Române la Fonte Nuova (Roma). being friends with someone before dating | https://apostolia.eu/index.php/hookup-kamloops/ | https://apostolia.eu/index.php/how-to-write-a-dating-profile-for-bumble/ | https://apostolia.eu/index.php/uses-of-carbon-radiocarbon-dating/

Primul moment organizat a avut loc în Parohia catolică din localitate, după terminarea slujbei lor. Momentul a fost creat special pentru a face cunoscute valorile noastre cultural‑ortodoxe populației autohtone care ne găzduieşte. S‑au prezentat 8 colinde care au fost foarte apreciate de către cei prezenți. Fiecare piesă a fost prezentată de părintele Bogdan Petre, acesta salutând la sfârşit atât pe don Vito, parohul ce a găzduit manifestarea, cât și oficialitățile locale, urând tuturor „Sărbători fericite!” și un Crăciun binecuvântat. Apoi colindătorii au fost primiţi cu căldură în Parohia ortodoxă „Botezul Domnului”, unde corul „Symbol” al Patriarhiei Române, condus de domnișoara dirijoare Luminiţa Guţanu, a cântat peste 10 colinde, iar copiii parohiei au intercalat cântecele și poeziile lor pregătite la repetiţii.

S‑au împărțit apoi peste 100 de daruri din sacul Sfântului Nicolae spre veselia tuturor copiilor. „La mulți ani cu sănătate” a fost intonat de glasurile tuturor participanţilor.

La sfârşit, după aplauzele generoase cu care au fost răsplătiți copiii şi tinerii, s‑au făcut urări părinţilor, sărbătoriţilor care poartă frumosul nume de Nicolae și Nicoleta, şi au fost invitaţi cu toţii, mari și mici, la masă, unde doamnele creştine din parohie s‑au întrecut să fie cât mai ospitaliere cu invitații. Cu toţii s‑au despărţit într‑o atmosferă caldă şi apropiată, dând slavă lui Dumnezeu pentru cele petrecute.

A consemnat preoteasa Lorena