Adaugat la: 23 Aprilie 2014 Ora: 15:14

Convorbire despre ortodoxie cu elevii de la Ladispoli

Convorbire despre ortodoxie cu elevii de la Ladispoli

Vineri, 21 martie 2014, la orele dimineţii, Preasfinţitul Părinte Episcop Siluan a susţinut o pre­legere despre ortodoxie elevilor din cla­sele VI-VII (12-14 ani) de la Institutul „Corrado Melone” din Ladispoli. Întâlni­rea a avut loc în Aula Cosigliare a Primă­riei din Ladispoli, unde au participat în jur de 150 de elevi, majoritatea italieni, dar şi români sau de alte naţionalităţi. Sco­pul întâlnirii a fost acela de a face cunos­cută ortodoxia elevilor şi profesorilor de altă credinţă decât cea ortodoxă, în vede­rea unei bune convieţuiri după principii cu adevărat creştine. Întâlnirea a fost foar­te dinamică în partea a doua, în care Preasfinţitul Siluan a răspuns numeroa­selor întrebări venite din partea elevilor.

Totodată, Preasfinţitului Părinte Episcop Siluan i-a fost acordată şi cinstea de a inau­gura o expoziţie de fotografie şi pictură, organizată în cadrul şcolii, având ca subie­ct central apa şi importanţa acesteia pentru viaţa şi echilibrul ecologic al lumii.

La finalul vizitei, conducerea şcolii a organizat o întâlnire a Preasfinţitului Siluan cu un grup de aproximativ 40 de elevi români, care reprezintă o mică parte din efectivul de elevi români ai acestei şcoli. Preasfinţia Sa a răspuns întrebărilor pe care tinerii şcolari i le-au adresat şi le-a vorbit despre activitatea tinerilor Nepsis, invitându-i să se implice şi să participe la acţiunile acestora.

Convorbire despre ortodoxie cu elevii de la Ladispoli

Ultimele stiri
actualizate de doua ori pe saptamana

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Site-ul www.apostolia.eu este finanţat de GUVERNUL ROMÂNIEI - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Conținutul acestui website nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

Departamentul pentru rom창nii de pretutindeni