Adaugat la: 23 Ianuarie 2014 Ora: 15:14

Colecta „Fiţi şi voi un Mos Crăciun"

În prag de Crăciun 2013, asociaţia caritativă a Mitropoliei şi organizaţia de tineret Nep­sis şi-au îndreptat gândul către copiii nevo­iaşi din România, organizând, ca în fiecare an, co­lecta „Fiţi şi voi un Moş Crăciun”, care a mobilizat mai multe parohii din toată Franţa.

Donaţiile în bani şi darurile primite au fost trimi­se în mai multe oraşe ale României: la Fundaţia „Sfântul Elefterie" din Bucureşti, la Ascor (Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi) Iaşi şi la Ascor Galaţi, care au distribuit la rândul lor pachetele co­piilor aflaţi într-o situaţie materială precară. Mulţumim tuturor celor ştiuţi şi neştiuţi pentru ge­nerozitatea şi sprijinul acordat în realizarea acestei colecte şi vă dorim un an nou mai bun şi mai sfânt! La mulţi ani!

Adriana Moise, Paris

Mulţumim acelora care, cu timp şi fără timp, cu mult şi cu puţin, au făcut feri­ciţi copiii veniţi să primească daruri. Mulţumim pentru altruismul şi bucuria dăruirii, acest sentiment uman tot mai greu de găsit şi aproa­pe imposibil de estimat.

Mulţumim lui Dumnezeu pentru darurile Sale bo­gate revărsate asupra noastră, pentru actul de sme­renie adâncă cu care ne-a binecuvântat pe noi, pe prietenii noştri şi pe toţi cei ce-şi deschid sufletul ca să primească gândurile noastre.

Cu deosebită consideraţie, vă împărtăşim gândul nostru cel bun, însoţit de rugăciunile noastre arză­toare ca harul Mântuitorului nostru Iisus Hristos să vă fie oferit din belşug.

Vă dorim ca anul 2014 să vă aducă pace, sănătate, lumină, ajutor şi înţelepciunea de a vă trăi viaţa ca dar al lui Dumnezeu, cultivat prin credinţă şi fap­te bune! La mulţi ani!

 

Ana Groza, directoarea Fundaţiei „Sfântul Elefterie”, Bucureşti

Ultimele stiri
actualizate de doua ori pe saptamana

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Site-ul www.apostolia.eu este finanţat de GUVERNUL ROMÂNIEI - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Conținutul acestui website nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

Departamentul pentru rom창nii de pretutindeni