Adaugat la: 9 Ianuarie 2013 Ora: 15:14

Vizite pastorale ale Preasfințitului Siluan

Vizite pastorale ale Preasfințitului Siluan

Reggio Emilia

Sâmbătă, 19 ianuarie 2013, la orele 18.00, Preasfințitul Părinte Episcop Siluan a participat la slujba Vecerniei la Parohia Sfântul Ierarh Spiridon din Reggio Emilia, protopopiatul Emilia Romagna, păstorită de pr. Mihail Ciocârlan.

După vecernie a avut loc o convorbire duhovnicească pe tema: „Cum să facem lucrătoare, în noi și în viața noastră, darurile Botezului?”.

 

 

Voghera

Duminică, 20 ianuarie 2013, a XXIX după Rusalii, Preasfințitul Părinte Episcop Siluan a slujit la parohia Sfântul Eftimie cel Mare din localitatea Voghera, protopopiatul Lombardia I, păstorită de pr. Cătălin Stergărel.

Înainte de Sfânta Liturghie, tânărul Mihail Damascanu a fost hirotesit ipodiacon, pe seama parohiei Sfânta Muceniță Lucia din Venezia, tânărul Nicușor Secita a fost hirotesit întru ipodiacon, pe seama parohiei Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Padova, iar, în timpul Sfintei Liturghii, ipodiaconul Ionuț Grigore a fost hirotonit întru diacon, pe seama parohiei Sfânta Muceniță Lucia din Venezia.

Cesena

Duminică, 27 ianuarie 2013, a XXXI a după Rusalii, Preasfințitul Părinte Episcop Siluan a slujit în Parohia Sfântul Apostol Timotei, din localitatea Cesena, păstorită de pr. Silviu Sas.

Înainte de Sfânta Liturghie, cântărețul Iftimia Ioan a fost hirotesit întru ipodiacon pe seama Parohiei Sfântul Apostol Timotei din Cesena, iar în timpul Sfintei Liturghii diaconul Matei Tulan, de la Parohia Sfântul Antonie cel Mare, de la Lucca, a fost hirotonit preot, pe seama nou înființatei parohii din Montecatini Terme, cu hramul Sfânta Muceniță Pelaghia.

Forlì

Sâmbătă, 26 ianuarie 2013, Preasfințitul Părinte Episcop Siluan a săvârșit o vizită pastorală în Parohia Sfântul Grigorie Teologul din Forlì, păstorită de pr. Florin Haniș.

La orele 17.00 s‑a săvârșit slujba Vecerniei, la sfârșitul căreia cei prezenți au primit vizita Excelenței Sale Monseniorul Lino Pizzi, episcopul catolic din Forlì.

Programul serii a continuat cu o convorbire duhovnicească a credincioșilor cu Preasfințitul Siluan pe tema „Cum să gustăm din foloasele Sfintei Liturghii”.

Vizite pastorale ale Preasfințitului Siluan

Ultimele stiri
actualizate de doua ori pe saptamana

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Publicatia Mitropoliei Ortodoxe Romane a Europei Occidentale si Meridionale

Site-ul www.apostolia.eu este finanţat de GUVERNUL ROMÂNIEI - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Conținutul acestui website nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni

Departamentul pentru rom창nii de pretutindeni